Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı Ön Kayıtları Başlamıştır.

* Merkezimiz bünyesinde düzenlenecek olan “Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı” kursu kayıtları başlamıştır. Kursa başvurmak isteyen kursiyer adayları 4 Kasım Pazartesi 2019 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

-Kurs Günler ve Saatleri: Teorik dersler Cumartesi-Pazar günleri (10.00-15.50),

Uygulama ve gözlem dersleri hafta içi her gün (09:00-12:10)-(13:20-16:20)

-Kurs Süresi: 40 saat teori, 20 saat gözlem, 20 saat uygulama

-Kurs Ücreti: 1250 TL *İsteyen kursiyerler kurs ücretini iki taksit halinde ödeyebilirler.

-Kurs Bedeli Üzerinden İndirim Oranları:

1-Uşak Üniversitesi Mezun ve Öğrencilerine % 20 İndirim

2-Uşak Üniversitesi Personeli Eş ve Çocuklarına % 20 İndirim

3-Şehit, Gazi Aileleri ve Çocuklarına Ücretsiz

4-Engelli Vatandaşlarımıza % 20 İndirim

-Kurs Eğitmenleri: Dr. Öğr. Üyesi Salih GÜLERER, Öğr. Gör. Nimet GÜLERER, Doç. Dr. Zekerya BATUR, Doç. Dr. Mehmet Akif HELVACI, Dr. Öğr. Üyesi Erhan SOLMAZ, Öğr. Gör. Gülşah BABACAN YAVUZ

Kurs Yeri: Uşak Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kimler Katılabilir: Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programına Üniversitelerin Türkçe Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı, Dilbilim ve Çağdaş Türk Lehçeleri ve Türkoloji lisans bölümleri 3. ve 4. sınıf öğrencileri, bu bölümlerden mezun olanlar veya yüksek lisans ve doktora yapan öğrenciler belgelendirmek şartı ile bu kursa başvurabilirler.

Kursiyerlere Verilecek Belge Türü: Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifikası

İletişim Adresi:

Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km.

(Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Web Adresi: usem.usak.edu.tr

*Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız...